LIGHT-UP!

Licht uit de Zeeuwse klei

In het plaatsje Goes, Zeeland, vlak naast de rijksweg A58 op een steenworp afstand van de Zeelandhallen, staat een UFO-vormig markant gebouw waar we het idee kregen om zelf een aluminium lichtbak voor vrachtwagens te gaan maken.

De lichtbakken voor vrachtwagens die we tot die tijd kende waren duur, kwamen van ver over de landsgrenzen vandaan (dus veel hoge onnodige transportkosten) en waren beperkt in de verschillende versie’s.  Daardoor moesten we onze klanten hoge prijzen rekenen en soms concessie’s doen in afmetingen en/of kwaliteit. En dat wilden we niet!

Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost om de perfecte lichtbak voor vrachtwagens te ontwerpen en te produceren, maar het is ons gelukt!

De Light-Up! Wave! De perfecte aluminium lichtbak voor vrachtwagens.

We hebben een lichtbak ontworpen met een afgeronde bovenzijde, om zo de luchtweerstand te verminderen. Dit heeft weer een positief invloed heeft op het verbruik. De body hebben we gemaakt van 1.5mm aluminium plaat om er zeker van te zijn dat de lichtbak licht en toch stevig is, niet gaat roesten of (in het geval bij plastic) gaat scheuren. Tevens gebruiken we topkwaliteit LED modules, die ons verzekeren van een stabiele en heldere lichtopbrengst. Verder maken we de lichtbak compleet met ABS zijkappen v.v. ons Light-Up! logo en een POM opaal plaat van 1.5 mm om uw bedrijfsreclame op te kunnen plakken.
De hele lichtbak is met RVS schroeven, Nederlandse onderdelen en Zeeuwse handen in elkaar gezet.

De Light-Up! Xtreme De Extreem dunne LED plaat

De Light-Up! Xtreme is een LED plaat van maar 8mm! dik, die tegen de cabine gemonteerd kan worden. De Light-Up! Xtreme is tevens voorzien van een krachtige LED strip die een prachtig helder lichtbeeld geeft. Door de speciale behandeling van de kunststof plaat hebben we het ook voor elkaar gekregen om een super egale verspreiding van het licht te krijgen. Hierdoor is de lichtsterkte op bijna alle plekken gelijk en dit met een heel laag stroom verbruik.

Al met al zijn dit Nederlands TOP producten, voor een zeer aantrekkelijke prijs, waar wij in Zeeland terecht trots op zijn.

Kijk hier voor de Light-Up! WAVE lichtbak en kijk hier voor de Light-Up! Xtreme LED Plaat in onze webshop.

WhatsApp