Klantenservice

Klantenservice…., dat zijn wij ook gewoon hoor! 😉

Wat we hier eigenlijk willen zeggen is: we zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

E-MAIL:
info@lumigo.nl

WhatsApp:
+31 (0)6 51 86 08 20

Reviews:

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Volg ons op
Social media

Neem gerust contact op!

  Contact

  Amundsenweg 23
  4462 GP Goes
  +31 (0)113 56 17 24
  info@lumigo.nl
  KVK nummer: 56579748
  BTW nummer: NL852196441B01

  Veelgestelde
  Vragen

  Verzending en Retour

  De levertijd is afhankelijk van het product. Vaak hebben we onderdelen op voorraad en leveren we binnen 24-48 uur. Soms is de levertijd langer, bijvoorbeeld bij speciale brandstoftanks. In dat geval hoor je het direct na de bestelling.

  Neem eerst contact met ons op om het een en andere af te stemmen. Stuur niet zonder vermelding de goederen retour. Er bestaat dan een kans dat ze onherkenbaar binnenkomen en uw retourmelding niet goed wordt afgehandeld.
  Na het contact geven wij je instructies hoe we de retourprocedure verder afhandelen.

  Ja, dat kan. Wel graag pas ná akkoord, anders kan het zijn dat jouw producten nog niet klaar staan.

  Dit is in sommige gevallen mogelijk. Neem bij een grotere bestelling even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Betaling

  Uiteraard kan dit. Doe dat door zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Het liefst telefonisch en een bevestiging per email. Wij zullen de bestelling dan annuleren. Uitzondering hierop zijn speciaal voor jou bestelde onderdelen. Wij zullen dit dan bij de bestelling vermelden.

  De eerste bestelling gaat altijd via een voorafbetaling. In overleg bepalen we daarna of het mogelijk is, maar we staan er zeker voor open.

  Ja, dat kan. Neem dan even telefonisch contact met ons op voor de verdere uitvoering.

  Dit is in sommige gevallen mogelijk. Neem bij een grotere bestelling even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  WhatsApp