OVER ONS

Zie je, ik kan het wel!

Ik was een jaar of tien, zat in de derde klas van de lager openbare basisschool in een klein Zeeuws dorpje en mijn leraar zei:’ het zal met jou nooit wat worden!’.
Toegegeven, ik was wat druk, had een concentratieboog van een seconde of veertien en was een ‘beetje’ bijdehand. Maar die woorden kwamen toch binnen. Ik heb ze later op de ambachtsschool ook nog wel eens gehoord, niet zó streng, maar zelfde strekking.
Toen wist ik: ik zal ooit anders bewijzen!
Na mijn opleiding tot bakker heb ik verschillende baantjes gehad, van broodbakker, tot productiemedewerker en van hulpje in de bouw tot slijterij medewerker. Het was allemaal niet echt iets voor mij.
Totdat ik mijn rijbewijs eindelijk had en bij een bodedienst als chauffeur aan de slag kon. Geweldig vond ik het om ‘on the road’ te zijn.
Een paar jaar later met m’n groot rijbewijs opzak, nacht distributie op een DAF 75 trekker oplegger. Machtig vond ik dat!
Dan kwam ik s’nachts al die super mooie wagens tegen, met overal lampjes, lampenbeugels vol verstralers en stoere chauffeurs achter het stuur. Leek mij ook wel wat, maar omdat ik net een gezinnetje kreeg, was dat geen optie op dat moment.
Dus ik was super blij dat ik uiteindelijk mijn eigen bedrijfje, Lumigo Truckparts, kon oprichten. Nooit gedacht (en mijn leraren w.s. ook niet), dat ik dat ooit zou kunnen.
Oke, ik rijd niet zelf op die mooie stoere trucks vol beugels, lampjes en verstralers, maar ik kan ze in ieder geval aan ander leveren en daarmee mensen blij maken.
En tegen die leraar van vroeger wil ik graag zeggen: ‘ zie je, ik kan het wel!’
Lekker puh.

'Verlichting was de eerste order die we binnen kregen. laat Lumigo nu in het Esparanto 'Verlichting' betekenen.

Team

Ronald

In- en verkoop
Leidinggeven aan Lumigo is fantastisch. Hier kan ik mijn ei kwijt, werken we met een gemotiveerd team en kan ik anderen helpen. Wat wil je nog meer?
Daarnaast tennis ik graag, hang ik soms de oude rockmuzikant uit in mijn eigen bandje en geniet ik van heerlijk eten (en drinken).

Maaike

Backoffice
Bij Lumigo is het enorm gezellig. Ik geniet dagelijks van het team en de leuke klantcontacten. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis, kijk ik voetbal, houd ik van zeilen, classic rockmuziek en af en toe een glaasje wijn. Tijd te kort dus, wat mij betreft.

Ricardo

Magazijn en productie
Ik ben verantwoordelijk voor de meeste pakketten die het pand verlaten en ik help mee bij de productie van onze eigen producten.
Ze noemen mij ook wel Ben(jamin), omdat ik de jongste van het stel ben. Ik vind het allemaal goed. Ze nemen me serieus en iedereen hier is super aardig.
Naast het werk bij Lumigo volg ik ook nog een opleiding, speel ik graag tennis en heb ik heel lang aan karate gedaan. Osu!

Rudy

Accountant
Ik probeer alle administratieve chaos die (voornamelijk door de heren ;-)) gemaakt wordt, weer met cijfertjes in de juiste kolommen te zetten.
Ondanks (of misschien juist wel: dankzij) de chaos, is het altijd super gezellig bij Lumigo. Er hangt een positieve en informele sfeer, waarin ik goed tot mijn recht kom.
Buitenom Lumigo ben ik graag buiten te vinden met mijn gezin, aan de rand van het voetbalveld of met de hond aan het strand.

Guusje

Fitness instructeur
Woef waf waf woefff wha waf…..

Persoonlijk

Betrouwbaar

Beloofd is beloofd

Lage prijsgarantie

Heb je een vraag?
Neem gerust contact op!

Nee joh, geen probleem, moet je gewoon vragen.
Wij staan altijd open voor vragen of suggesties.

Contact
WhatsApp