Kies je deze keer wél voor pistache?

22-06-20

Of ga je toch maar weer voor vanille...

Als kind kwam ik al bij de lokale ijsboer in ons dorpje. Dan stond ik minutenlang zwijgend, van de ene op de ander voet balancerend, te overdenken of ik nu eindelijk die bijzondere smaak pistache zou nemen, of dat ik toch weer veilig zou kiezen voor de vanille. En elke keer nam ik dan toch weer veilig dat bolletje vanille ijs, oké wel mét chocolade erin. Dat dan weer wel.

Begrijp me niet verkeerd, ik was altijd super blij met m'n keuze. Ik bedoel, wat is er mis met vanille? Helemaal niks, toch? Iedereen lust het wel want de smaak is zoet, maar niet te zoet. Een echte allemansvriend. Prima keuze, kan je goed mee voor de dag komen. Maar ik had ook altijd wel een beetje een teleurgesteld gevoel. Zo van: wéér niet.
Maar dan pistache... Dat is nét even anders... Pistache is ook voor mensen die nét even anders zijn, nét even een andere smaak durven te kiezen. Er voor gaan. En die pistache-mensen kijken dan, na hun keuze, ook vooral alsof het niks bijzonders is. Ja, ik kies pistache... So what?
Zo is het met opbergkisten voor vrachtwagen ook een beetje. In Nederland is de RVS kist de norm. Dit is wat we kennen en wat we elke keer weer nemen. Prima keuze! Echt, RVS ziet er top uit, kwaliteit is meer dan goed, ik zou er zelf ook voor kunnen gaan.. Maarrrr... voor alle pistache-mensen onder ons hebben wij ook de maatwerk DANBOX/AKA kisten uit Denemarken. Gewoon nét even anders. Opgebouwd uit Plywood (18mm dik!) houten plaat en dan standaard belegd met gegalvaniseerde plaat. Dit geeft een super stevige constructie, die vooral bij zware belading (denk aan kettingen en stalen hulpstukken) goed van pas komt. De lades die gebruikt worden kunnen 265 kg!! weerstaan, op ¾ van de uitschuif stand. Dat is toch bizar?! En dan de robuuste rechthoekige RVS sluitingen en zware scharnieren die er gebruikt worden: Ziet er allemaal net even wat anders uit, maar het straalt altijd kwaliteit uit.
Wat ik wil zeggen is: Er is niks mis met de traditionele RVS opbergkisten, maar wellicht wilt u toch ook eens een keer 'out of the (DAN)box' denken? Neem dan eens contact met ons op voor onze speciale Deense kisten. Dan neem ik vanavond bij de ijsboer ook eindelijk een keer een bolletje pistache.
 

Artikel delen:

Ronald

In- en verkoop
WhatsApp