Oranje boven!

10-09-20
Toen nog op 30 April: Koninginnedag! 
Daar keek je als kind naar uit. In het kleine Zeeuwse dorpje waar ik vandaan kom was dat dé dag om de kalender, dag na dag voor af te scheuren. Om kruisjes in je agenda te zetten en om elke avond weer aan je moeder te vragen: hoeveel nachtjes slapen nog mama? De vlaggen hingen uit, de fanfare liep door het dorp en de wedstrijd om de mooist versierde fiets werd steevast gewonnen door het mooiste meisje van het dorp. En dat was prima. 's-Middag's de Zeskamp met als hoogtepunt: de ingezeepte ( met MACOzeep? ;-)) kipper trailer waar iedereen op naar boven moest proberen te klimmen, maar wat altijd weer eindigde in een massale glijpartij. Maar wat me nog het meest is bijgebleven is hóe Oranje een dorp kan kleuren. Vlagentjes, etalage's vol slingers, hele versierde straten en verkleedde mensen. Alles was Oranje en wat vond ik dat toch een super mooie kleur.
Ambassador verstraler Full LED
Voor al die mensen die net als ik dat nostalgische gevoel wel elke dag zouden willen, hebben wij een hele productlijn met Oranje verlichting!
Wat denk je van de verstralers van Ledson met Oranje positieverlichtig? Oranje buigzame LED strippen, Oranje markerings verlichting en Oranje zwaailampen.
Je zal misschien zeggen: waarom nu Ronald, het is toch nog helemaal geen Koningsdag? Klopt. Maar gewoon omdat het kan. En omdat ik mezelf dan weer met dat Oranje vlaggetje zie staan, terwijl mijn buurman, met Oranje pruik op, van die vrachtwagen naar beneden glibbert.

Artikel delen:

Ronald

In- en verkoop
WhatsApp